Metsästyskausi 2019-2020

Valtakunnalliset metsästysajat löytyvät  Riistakeskuksen sivuilta:

Metsästysajat

Kiintiöt ja rajoitukset:

- 1 metso, 3 teertä.

- Koppelo, riekko ja peltopyy rauhoitettu

- Suositellaan että fasaaneja pyytävä vain he jotka ovat istutustoimintaan tai aktiiviseen kannanhoitoon osallistuneet.

- Metsäkauris:

·  Kesäkokouksessa 2019 on päätetty kymmenen kauriin koko seuraa koskeva kiintiö. Kuitenkin vain yksi kauris per jäsen.

· Johtokunta voi tarvittaessa keskeyttää pyynnin.

· Kaatotilanne tarkistettava ennen pyyntiä kaurisyhdyshenkilöltä (Petri Lind, puh. 044 539 5466). Kaato ilmoitettava välittömästi yhdyshenkilölle.

· Metsästysasetuksen (5 a §) mukaan metsäkaurissaaliista on tehtävä ilmoitus myös             riistakeskukselle, lisätietoja: https://riista.fi/metsastys/lomakkeet/saalislomakkeet/metsakauris_villisika_hilleri_metsahanhi_saalis/.

Rauhoitusalueet 2019-2020 (Kartat on vuodelta 2013. Alueet on muuten samat 2019-2020, paitsi Savisaari ei kuulu enää rauhoitusalueisiin.

- Koko metsästyskausi:

Kauhaneva saarineen (myös Kauhalampi)

Huhmarin ulkoilualue

Lampinjärvi

Kettukallion kolmio

Perkkorannan tiestä keskustaan (myös kauris rauhoitettu)

Löytyntie-Löytynoja-Soinkorventie-Lehtosaarentie-Löytyntie

Tahkonevan pellot Pentin koivikkoineen rauhoitettu metsäkanalintujen pyynniltä.

- 1.10. saakka:

Seurakunnan ulkoilualue Törmälässä

Rauhoitusalueet eivät koske hirven, karhun, ilveksen ja suden pyyntiä eikä osa alueista kauriin pyyntiä. Kaikki rauhoitusalueet yhdessä tiedostossa avautuu tästä linkistä

Merkitkää rauhoitusalueet omiin karttoihinne, näiden sivujen kartat:

Koskelan metsästysseuran Harrastelisenssi, © Maanmittauslaitos 2013, Käyttöoikeuslupa PKAR/013/13-V, Aineiston kopiointi ilman MML:n lupaa on kielletty.

Muut rajoitukset ja päätökset:

- Teräshaulien käyttö on metsätaloussyistä kielletty muussa kuin vesilinnustuksessa. Metsäalueilla ei teräshauleja saa käyttää vesilinnustuksessakaan.

- Metsästysvieraille voi hankkia luvan maksamalla sen seuran tilille vaikka nettipankissa ja ilmoittamalla siitä luvanmyyjälle tekstiviestillä. Katso kohta vieraille.

Käytännöt ja päätökset kaudelle 2019-2020

Päätökset sitovat yhtä lailla jäseniä kuin vieraitakin.

Seuralla on käytössä noin 8600 hehtaaria metsästysalueita.

Seuran rajat ja rauhoitusalueiden rajat on nähtävillä luvanmyyjillä (jäsenkerääjät, katso yhteystiedot). Seuralla on myynnissä myös karttoja.

Jos et ole varma jostain alueesta, kysy.

Metsästysalueet